Ohjeet

Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.

Varauksia voit tehdä ja peruuttaa viimeistään 12 tuntia ennen vuoron alkua.

Vuorojen laskutus/maksaminen

Vuorot laskutetaan 1-2 kk välein sähköpostitse.

Maksun voi suorittaa myös e-passilla, eazybreakilla, smartumin tai edenredin seteleillä tai mobiilimaksulla. Jos käytät näitä maksutapoja, niin ilmoita meille maksusuorituksesta sähköpostilla.

Ovikoodit

Huom! Halliin pääset sisään varauksen yhteydessä saatavalla koodilla, jos henkilökuntaa ei ole paikalla.

Vakiovuorojen varaaminen

Vakiovuorojen varaus numerosta 040 580 3104 tai info@kokonniementennis.fi

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja. Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla!

Huom.
Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 12 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 12 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin tai perua puhelimitse). Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Myyntiinlaitettu vuoro laskutetaan normaalisti, mutta sen voi käyttää toisena ajankohtana.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi