Ohjeet

Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.

Varaus tulee peruuttaa viimeistään 12 tuntia ennen vuoron alkua.

Pyrithän varaamaan vuorosi niin, ettei vuorojen väliin jää tyhjiä puolen tunnin aukkoja. Pidätämme oikeuden tarvittaessa siirtää varauksen toiselle kentälle, mikäli varauksien väliin jätetään 30min välejä.

Valot

Kenttien valot syttyvät automaattisesti 5 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 5 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti pelivuoron päätyttyä.

Vuorojen laskutus/maksaminen

Lasku vuoroista lähetetään 1-2 kk välein annettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksun voi suorittaa myös e-passilla, eazybreakilla, smartumin tai edenredin seteleillä tai mobiilimaksulla. Jos käytät näitä maksutapoja, niin ilmoita meille maksusuorituksesta sähköpostilla.

Ovikoodit

Huom! Halliin pääset sisään varauksen yhteydessä saatavalla koodilla, jos henkilökuntaa ei ole paikalla.

Vakiovuorojen varaaminen

Vakiovuorojen varaus numerosta 040 580 3104 tai info@kokonniementennis.fi

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja. Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi